lauantai 7. maaliskuuta 2015

Eylure No 116

Eilen tuli semmonen tunne, että naama kaipais vähän jotain lisäpotkua, niin kaivelin laatikostani Eyluren irtoripset, jotka sain tilaajalahjaksi Falseeyelashes verkkokaupasta joulukuussa.


No 116:sta on erittäin pitkät, mutta silti melko luonnollisen näköiset. Tuuheammat irtoripset tekee usein semmosen "aurinkovarjoefektin", jossa silmät hukkuun ripsien alle. Näissä tuota ongelmaa ei ollut, vaan nämä on vähän niinkuin omat ripset, mutta pidemmät.

Ripsinauha on näissä todella kaareva, mikä vaikeutti ripsien liimaamista. Sellaiselle ihmiselle, jolla omat silmäluomet on pyöreämmät, nämä voi olla helpompi asentaa. Käytän lähes aina irtoripsien kanssa Revlonin ripsiliimaa, mutta tällä kertaa halusin testata pakkauksen mukana tullutta liimaputkiloa. Se olikin yllättävän hyvä - ripset pysyi päässä hyvin koko päivän, mutta lähti helposti irti päivän lopuksi.

Ripsinauha on todella ohut, joten ripsiä voi käyttää myös ilman rajausta niiden juurikaan erottumatta omista räpsyistä. Näitä oli myöskin todella miellyttävä käyttää juurikin tuon ohuen nauhan vuoksi. Ne ei yhtään tökkinyt silmiä, ja niiden olemassa oloa ei juurikaan tuntenut.  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti