torstai 19. maaliskuuta 2015

Dermoja


Päätin pari viikkoa sitten tilata Dermoshopista pitkästä aikaa jotain. Tilaukseen lähtikin uutuus Active Body Spray ja kesäinen sokerikuorinta. 


Olen tosi laiska rasvailemaan kroppaani, joten tämmönen kosteuttava suihke houkutteli kokeilemaan. Dermoshopin sivulla tuotteesta sanotaan näin:

Active Vartalosuihke on raikas ja kosteuttava ihonhoitotuote. Vaikka Vartalosuihkeen koostumus on kevyt, se sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia.
Vartalosuihke on kevyt, mutta tehokkaasti kosteuttava voide pumppupullossa. Se sisältää muun muassa kosteuttavaa sheavoita sekä glyseriiniä. Magnesiumin, sinkin ja kuparin mineraaliyhdistelmä stimuloi ja virkistää väsynyttä ihoa.
Vartalosuihke imeytyy parhaiten heti peseytymisen ja kuivaamisen jälkeen, kun iho on vielä hieman kostea. Vartalosuihke imeytyy nopeasti myös kuivaan ihoon, eikä jätä iholle rasvaista tunnetta.
Kätevästä suihkepullosta on helppo levittää Vartalosuihketta, sillä pullon pumppu toimii, vaikka pitelisit pulloa ylösalaisin.
Vartalosuihke on miedosti hajustettu ja siinä on sama raikkaan naisellinen piparmintun tuoksu kuin Shampoo & Suihkugeelissä. Tuote ei sisällä mentolia. Tuote on 150 ml:n suihkepullossa. Ravista pulloa ennen tuotteen suihkuttamista iholle.

Parasta tässä tuotteessa on se, että sitä voi todellakin suihkia miten päin vaan, joten nekin kohdat selästä joihin ei välttämättä perinteisellä rasvalla pääsee, on tämän ulottuvissa. Tällä saa todella kevyen kosteutuksen, joten jos on todella kuiva iho, niin suosittelen jotain kosteuttavampaa. Spray imeytyy ihoon ihan itsestäänkin, mutta sen voi myös toki kuivumisen nopeuttamiseksi hangata ihoon. 

Tuoksu tässä on melko vahva ja uskon sen jakavan mielipiteitä. Omaan nokkaani se on turhan vahva, jopa hieman salmiakkimainen. 

6,50€/150ml


Tykkään siitä alkuperäisestä vartalon sokerikuorinnasta, jossa kuorivina rakeina on käytetty sokeria ja se tuoksuu ihanan vanilijaiselle. Kesäihmisenä tietysti odotin tältä kesäversiolta todella paljon. Tuoksu on suoraaan sanottuna kuitenkin aika kammottava. Tässäkin, kuten tuossa body sprayssä, on todella vahva tuoksu. Muuten tämä onkin yhtä loistava kuin vanilijainen serkkunsa! 

Summer Vartalon Sokerikuorinta on ihoa pehmentävä ja kosteuttava kuorintavoide. Pehmeä voide sisältää ihoa hellästi kuorivia sokerikiteitä ja pehmentävää manteliöljyä. Hoitavina ja kosteuttavina ainesosina tuotteessa ovat myös E-vitamiini ja Shorea Stenoptera -voi.
Summer Vartalon Sokerikuorinta tuoksuu apiloilta. Kesäinen hypo parfum -tuoksu on naisellinen ja miellyttävä. 
Käytä tuotetta noin kerran tai kaksi viikossa puhtaalle ja kosteutetulle iholle. Hiero voidetta pyörivin liikkein vartalolle ja lopuksi huuhtele huolellisesti vedellä.  

Koostumukseltaan nämä Dermon sokerikuorinnat ovat lähes kiinteitä, tai jotakin kiinteän ja juoksevan välimaastosta. Nämä on myös superkosteuttavia! Itse en ainakaan kaipaa kosteusvoidetta enää tämän jälkeen, mutta jos iho vielä tuntuu kuivalta, on esimerkiksi tuo body spray siihen hyvä vaihtoehto. Olenkin käyttänyt näitä molempia yhdessä ja ne toimivatkin hyvin niin käytettyinä.

Kuorinnan hinta, 7,60€/200ml


2 kommenttia:

  1. Ihanan pirteät pakkaukset. Itse olen käyttänyt Dermosilin vartalovoiteita suklaata ja vaniljaa, ihan mielettömän herkkuja. Kuorinta kuulosti mielenkiintoiselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa testata sitä vanilija kuorintaa :)

      Poista