keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Aivojen tuuletusta

Täytin maanantaina yhteishaku lomakkeen netissä ja se on menoa nyt! Tämä ja ens viikko menee aika tiiviisti ennakkotehtävien parissa. Haluaisin saada ne matkaan viimeistään 1.4., niin ainakin olisivat hyvissä ajoin perillä, ennen kuin yhteishaku loppuu 9.4.

Päätin kuitenkin nyt irrottautua niistä hetkesi ja vastata Jonnan vitosen haasteeseen.


1. Minkä taidon haluaisit osata ja miksi?
Haluaisin osata ystävystyä vielä aikuisiälläkin. Kaikki läheisimmät ystävyyssuhteet on muodostunut ala- ja yläaste aikoina ja nykyään kun tutustuu uusiin ihmisiin se jääkin sitten vaan semmoselle, että moikataan kun nähdään -asteelle. 
Haluaisin myös osata puhua espanjaa sujuvasti. Se onkin semmonen ikuisuus projekti, johon pitäis jossakin vaiheessa panostaa kunnolla. 
2. Viisi lempipaikkaasi?
Oma koti ja äitin ja Sepon (isäpuoli) koti Vehmersalmella. Kuopiossa paras paikka on Puijon alue ja etenkin noin kilometrin päässä tornista sijaitseva Konttilan tila. Metsän keskeltä kun saapuu sinne Konttilan pihapiiriin, niin on kuin olis matkannut ajassa taaksepäin 1800-luvulle. Tampereen Arboretum pitää kans mainita, vaikka siellä ei sillon Tampereella asuessa tullut käytyä tarpeeks usein. Viidenneks voisin sanoa, että melkein mikä tahansa paikka meren/järven/lammen rannassa.
Konttila

3. Viisi asiaa, jotka saavat sinut nauramaan?
Kissat tekee niin omituisia juttuja, että niille saa nauraa jatkuvasti. Sitten tietysti hyvät vitsit ja joskus jopa huonotkin. Lautapelejä pelatessa usein tulee naurettua. Sillon kun ensimmäisen kerran aloin katsomaan How I Met Your Motheria, niin nauroin varmaan kolme viikkoa putkeen.
4. Viisi kesäherkkua?
Mansikat, jäde, mansikkakakku, pirtelö, raparperipiirakka
5. Mitä ostaisit 5000 eurolla?
Tähän pitää vastata tylsästi, että jos saisin 5000 euroa, niin todennäköisesti laittaisin sen säästöön tai vaihtoehtoisesti maksaisin opintolainaa pois.

Sen kerran kun pääsin Puijon tornissa käymään täällä asuessa, ilma oli ihan hirvee.2 kommenttia:

  1. Tosi jännä tuo sinun ystävyysjuttusi, koska se on täysin päinvastainen kuin minulla. Itse olen löytänyt kaikki läheisimmät ystäväni lähempänä 30 ikävuottani yhtä lukuunottamatta, joka on sitten ollut ystäväni jo 30 vuotta. :D

    VastaaPoista