perjantai 20. maaliskuuta 2015

3+1 saalis


Sokokselle on vaarallista mennä sillon kun siellä on 3+1 päivät menossa. Olin päättänyt hakea uuden ripsarin, Pip Studion kakkulautaset ja Yotuelin hammastahnan, mutta kumma kyllä, kassalle mennessä ostoskori oli täyttynyt muistakin jutuista - kaikki toki hyödyllisiä! 

Entinen shampoo alkaa oleen lopussa, joten mukaan lähti tuo hillittömän kokonen Fructisin Goodbye Damage. Sama juttu hiuslakassa, joten Tresemmé kyytiin. Ostan aina nuita Ziajan vedenkestävän silmämeikin poistoaineita, kun niitä löydän tarjouksesta. Ihan loistava tuote ja hintaa näillä on vaivaiset 4,90/2kpl! Siinä keskiviikon saalis.

Kävin vielä tänään piipahtamassa, kun muutenkin keskustassa pyörin ja nappasin mukaan Bonacuren minikokoisen Moisture Kick -suihkeen. Kuvassa olevien tuotteiden lisäksi mukaan lähti uusi pesukukka ja purkillinen sinkkitabletteja, mutta niistä en ottanut kuvaa, koska a) ne oli aika tylsiä ja b) ne ei ollut 3+1 tarjouksia. 

Pip Studion astioita haluaisin lisää, ja ihan vähällä oli, etten ostanut kahta kulhoa. Philosohpyltakin oli microdelivery tarjouksessa ja sitäkin silmäilin, mutta en kuitenkaan raskinut ostaa, koska niin paljon on rahaa tällä viikolla jo ehtinyt mennä.

Sitten huonoihin uutisiin, joita tänään on tullut ihan tarpeeksi. E.l.f.:in Euroopan verkkokauppa sulkee ovensa ja nyt siellä onkin kaikki tuotteet poistomyynnissä jopa -70%. Elfiltä on tullut tilattua todella usein, joten tämä uutinen on kyllä sieltä ja syvältä, vaikka Suomestakin tuotteita nykyään saa.

Toinen huono uutinen tältä päivältä on se, että varmaan monelle ei raviurheilua seuraavallekin tuttu (ainakin nimensä puolesta) hevonen Brad de Veluwe on on jälleen loukkaantunut. Todennäkösesti ura on näiltä näkymin ohi. :(


Mitäs teille muille kuuluu? Tuliko shoppailtua Sokoksella? Entä näkykö auringonpimennys?


EDIT: Pitihän sieltä Sokokselta napata ihania italialaisia suklaitakin pussillinen ;)

4 kommenttia:

 1. Mä säästelen rahat Hulluille päiville. Oho, harmi että e.l.f lopettaa, no onneksi merkkiä saa tosiaan Suomesta ja vaikkapa iHerbistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, harmi vaan ettei Suomesta saa ainakaan vielä ihan kaikkea elfin tuotteita.

   Poista
 2. Täh, ihan väärin, että sulkee. :( Mikäköhän on syy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Distribeauty Uk, joka oli elfin tavaran toimittaja siirtyy toisiin hommiin

   Poista