torstai 26. helmikuuta 2015

Yves Rocher Nutri-Repair Mask

Päätinpä tuossa kuun alussa laittaa tilauksen Yves Rocherille monen vuoden tauon jälkeen. Jos olisin malttanut vielä viikon olisin saanut ystävänpäivätarjouksena vapaavalintaisen tuotteen ilmaiseksi! Noh, samapa tuo, saahan sieltä muutenkin valita kolmesta vaihtoehdosta itselleen tilaajalahjan. Päätin ottaa Nutri-Repair hiusnaamion, joka lupaa vahvistaa huonokuntoisia hiuksia.


Naamio sisältää jojobaöljyä ja karitevoita, jotka osaltaan auttaa hiuksia vahvistumaan, saamaan elinvoimaisuutta ja pehmeyttä. Tuote levitetään hiuksiin 5 minuutiksi shampoopesun jälkeen. 

Parin ensimmäisen kerran huomasin, että hiuksista oli tulleet pehmeät, mutta en sen kummemin kiinnittänyt huomiota muihin tuloksiin. Kunnes eilenillalla hampaita pesemään mennessäni huomasin hiuksien olevan aivan hillittömän kiiltävät!! Piti ihan viettää tovi vain ihmettelemällä sitä kiiltoa. Huikeeta! Ja koska tässä ei ole silikonia, oli se kiilto senkin vuoksi aivan uskomaton (tosin pesin hiukset kylläkin silikonia sisältävällä shampoolla). Loistava pick-me-up -tuote hiuksille silloin kun ne alkavat näyttämään kiillottomilta. 

Tämä maksaa Yves Rocherin verkkokaupassa 8,90/150ml. Voi olla, että tätä täytyy saada lisää kun tuo purkki tyhjenee. 

6 kommenttia:

 1. Tämän sarjan tavallinen hoitoaine oli aika kehno, mutta naamio kuulostaa hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä testata! :) Melkein jo tilasin uuden purkin varastoon.

   Poista
 2. Monet kehuu tän sarjan shampoota, tykkään tosi paljon myös hiustenhoidossa naamioista, joten laitan tämän korvan taa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäskin varmaan testata se shampoo seuraavaksi. :)

   Poista
 3. No ni! Eli tilaan tätä seuraavaksi :D

  VastaaPoista