maanantai 16. helmikuuta 2015

W7 In The Nude


Tilasin tämän W7:n In the Nude paletin jokunen viikko sitten kun se oli Groupon tarjouksessa. Tämähän on Urban Decayn Naked 3 -paletin kopio. En itse voisi mitenkään laittaa 50€ siihen alkuperäiseen, joten köyhän on tyydyttävä näihin halvempiin versioihin.


Ensivaikutelma In the Nude -paletista on positiivinen - sävyt puhuttelevat vihreäsilmäistä ja paletti itsessään vaikuttaa laadukkaalta. Sisältä paljastuu kaksitoista sävyä (kuten Naked 3:ssa), ja kaksipäinen sivellin, jonka toisessa päässä on perinteinen luomiväriapplikaattori ja toisessa päässä pieni sivellin. 

Sävyt swatchattuna ilman pohjustusta


Olin jo ennen paletin ostoa googlaillut swatcheja ja niissä sävyt näyttivät paljon pigmenttisemmiltä kuin mitä ne todellisuudessa onkaan. Kuten yläkuvasta näkyy 6 vaaleinta sävyä on todella huonosti erottuvia, etenkin vaalein Latte. Tummimmista sävyistä saa sentään irtoaa jonkin verran väriä. Olin asettanut tälle niin kovat odotukset, että pettymys oli suuri, kun ei se ollutkaan ihan sitä mitä olin odottanut. En tietenkään olettanut näiden olevan yhtä pigmenttisiä kuin Naked 3:ssa, mutta toivoin silti vähän enemmän kuin mitä sain. Toisaalta positiivista näissä sävyissä on se, ettei ne varise ollenkaan luomille levitettäessä.

Mikäli kaikesta huolimatta kiinnostuit tästä paletista, saa sen nyt Pretty.fi:stä tarjoushintaan 9,90 (norm. 12,90). Kosmetik4Lessissä hinta on 8,99 ja silloin tällöin tätä tosiaan saa Groupon tarjouksella.


4 kommenttia:

 1. Mulla on In the Buff paletti, joka on jäänyt aika vähälle käytölle, koska värit eivät tosiaan olleet niin pigmenttiset kuin odotin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillista, että ne on nuinkin pigmentittömiä. Täytyy siis vissiin pitäytyä Sleekin paleteissa, niissä kun on hinta ja laatu kohdallaan :)

   Poista
 2. Tummemmat sävyt on tosi kivoja, pari vaaleampaa aika hailakoita, mutta onhan tässä tosi kivoja sävyjä arkipäivän meikkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, ja miksei tämä voi olla ihan jees jollekin semmoselle joka ei niin rohkene käyttää kovin värikkäitä sävyjä :)

   Poista