perjantai 20. helmikuuta 2015

Työhaastattelusta selviydytty

Sain keskiviikkona yllättävän sähköpostin, jossa kutsuttiin työhaastatteluun rakenteilla/remontissa olevaan S-Market/ABC/SuperCorner -lafkaan. Haastattelu oli siis tänään ja se meni ihan mukavasti. Hakijoita on vaan melko hurjat määrät, joten paha sanoa miten käy. Toivottavasti hyvin!Kävin samalla reissulla Sokokselta ostamassa "hiustenraidoitusaineen". Alotin pari viikkoa sitten hiustenvaalennusoperaation ja ostin sillon tuon samaisen yläkuvassa olevan raita-aineen. Tarkotus oli saada tummasta tukasta semmonen lämmin kinuskinen sävy. Se sävy minkä sain ensimmäisellä vaalennuskerralla oli aivan ihana! Ihan tuli askeleeseenkin keveyttä, kun oli ihan uus väri päässä :D Jos se vaalennus olis ollut tasaisempi olisin hyvinkin voinut jättää sen homman siihen ja olla tyytyväinen uuteen hiusväriin. Mutta kun se oma harmaa puski juurista ja vaalennusaine ei ollut ihan täysin tasaisesti levittynyt joka puolelle, niin päälle piti laittaa vielä ihan oikea hiusväri.

Ensimmäisen raitapaketin jälkeen hiukset näytti suunnilleen tältä, ehkä todellisuudessa vielä hieman vaaleammilta.

Noh, sillä hiusvärillä väri muuttuikin sitten taas tummemmaksi ja jopa punertavaksi, mikä ei todellakaan ollut tarkoitus. Ei auttanu muu kuin yrittää pestä ylimäärästä väriä hiuksista pois aina kun kävi suihkussa. Parissa viikossa hiukset on kyllä vaalentunut siitä värjäyksen jälkeisestä sävystä. Mutta koska en usko, että pelkällä pesulla saisin sitä täydellistä väriä, niin edessä on nyt uusi vaalennusoperaatio.


Tältä ne näyttää tänään. Nuissa kuvissa hiukset näyttää melkein saman värisiltä, mutta todellisuudessa alakuvassa on vähän tummempi tukka. Valaistus jne...

Anyway, tuo L'orealin Préférance Glam Lights olikin mielenkiintoinen tuttavuus. Normaalistihan raidotusaineet (mikä niitten suomenkielinen nimi edes on??) on semmosta paksuhkoa mönjää, mutta tuossa se on todella juoksevaa. Aine sekoitetaan nokkapullossa niinkuin tavallinenkin hiusväri. Pullosta aine levitetään ensin mukana tulevaan harjaan, joka on muuten tosi kätevä, ja siitä hiuksiin. Pakkauksen mukana tulee myös hoitoaine, mitä en muista olevan muissa raita-ainepaketeista. 

Vaikutusaika tuossa on 25-45 minuuttia, mutta ainakin viimeksi 25 minuuttia oli ihan tarpeeksi. Vähän hirvittää taas myrkyttää hiuksia näin tujuilla aineilla, mutta jospa ne ei pahasti kärsis. Jännä nähdä saanko sitä samanlaista ihanaa sävyä, kuin ekalla kerralla.


EDIT: Muistin ihan väärin, että tuon paketin mukana olis tullu hoitoaine, mutta sehän olikin hoitava shampoo! Niin ja en välttämättä suosittelis tuota semmoselle henkilölle, jolla on hajusteyliherkkyyttä, koska siinä on melko voimakas haju, joka saa silmät vuotamaan!!

4 kommenttia:

 1. Peukut pystyyn, että saat kyseisen työpaikan. Aivan ihanilta hiuksesi näyttävät ja upea tulos. Olet kyllä todella kaunis. :)

  Ihanaa viikonloppua Marika. <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos! <3

  Oikein ihanaa viikonloppua sinnekin! :)

  VastaaPoista
 3. Pidetään peukut pystyssä työpaikalle. Mä luulen, että vaaleammaksi haluavalla, ei mikää ole liian vaalea, tosi nätiltä nuo hiukset jo nytkin näyttää. Sulla on muuten mielettömän kaunis kasvojen luusto. Noista poskipäistä voisi vaikka "tappaa". ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos,! En ite tykkää omista poskipäistäni kun ne on niin hallitsevat, mutta tuo kommentti lämmitti kyllä mieltä <3 :3

   Poista