keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Salainen Ihailija

Onko teillä lukijoilla mitään semmosia kosmetiikkatuotteita, jotka on vanhoja kuin taivas, mutta jotka on syystä tai toisesta jäänyt heittämättä pois? 


Olen itse ostanut tuon kuvassa näkyvän Lumenen Classic huulipunan (sävy 177 Salainen Ihailija) joskus 500 e.a.a., sillon kun kaikki käytti melkein pelkästään Lumenen tuotteita. 


Miksikö se sitten on säilynyt tähän päivään saakka? Noh, se on ihan täydellinen "my lips but better" -sävy enkä vielä tähän päivään mennessä ole löytänyt yhtä hyvää. Luonnossa tuo on vähän ehkä rusehtavampi kuin kuvissa, mutta ei mitenkään häiritsevän ruskea. Ja vaikka tykkäänkin enemmän punaisita punista, niin tämä ei kuitenkaan ole mitenkään liian punainenkaan. Juuri sopiva niille päiville kun ei jaksa panostaa huulimeikkiin sen kummemmin ja sopivan neutraali tummemmalle silmämeikille.

Tuo kuva muuttui omituisen harmaaksi tänne uploadatessa. 

Ehkä joku päivä otan tuon huulipunan mukaan shoppailemaan ja vertaan sitä kaikkiin myynnissä oleviin josko löytyis joku saman sävyinen. Ellei sitten Lumene päätä alkaa valmistamaan tätä uudestaan! (As if..)


4 kommenttia:

  1. Mulla on Diorin viisikko jonka olen ostanut laivalta vuonna 1998 :D ja se maksoi silloin 70 mk! Pitäisi varmaan tehdä siitä postaus!

    VastaaPoista
  2. On, mulla on sellainen Diorin sormus joka aukeaa ja sisällä on kaksi tuotetta voidemainen luomiväri (turkoosi) ja ilmeisesti huulikiilto (hailakan vaaleanpunainen). En sitä hajun puolesta ole voinut käyttää vuosiin, enkä käyttänyt aluksikaan, koska pigmentit oli niin heikkoja, mutta en vaan pysty heittään sitä pois. :) Siis tämmöinen: http://www.strawberrynet.com/images/products/07404080102.jpg

    VastaaPoista