tiistai 24. helmikuuta 2015

Paluu helmikuun Livboxiin

Helmikuu alkaa olemaan ihan loppusuoralla ja ajattelin taas pureutua tarkemmin boxin sisältä paljastuneisiin tuotteisiin.


Paesen luomiväri tuli sopivaan aikaan, kun olin etsiskellyt vähän sillä silmällä mattavalkoista luomiväriä. Näitä oli jaossa useampi eri sävy ja nyt kävi hyvä tuuri, kun sain juuri tuon valkoisen. Käytän tätä lähinnä silmän sisänurkassa ja tämä onkin siihen tarkoitukseen oikein loistava. Luin monista blogeista, että Paesen tuotteet eivät olisi niin pigmenttisiä, mutta tämän kohdalla tuo väite ei ainakaan pidä paikkaansa. Melkeinpä pitää olla varovainen, ettei mene ihan överiksi. 


Lumene on viime aikoina onnistunut parantamaan meikkipohjiensa laatua ihan hillittömästi ja tämäkin Nude Perfection voide on oikein loistava. Peittää ihan sopivasti, jos ihossa ei ole paljon ylimääräistä punaisuutta tai epäpuhtauksia. Ainoa miinus tulee siitä, että tuo sävy 1 ei ole tarpeeksi vaalea ja tästä saisikin tulla 0 sävy vielä lisäksi.


Tämä oli ensimmäinen misellivesi, jonka korkkasin, eikä tästä kyllä mitään negatiivista sanottavaa ole. Ihan kelpo tuote. Poistaa meikit hyvin ja jättää ihon raikkaan tuntoiseksi. Tuntuu myös olevan melko riittoisaa. En silti tiedä vaihdanko Pirkan meikinpoistoliinat tulevaisuudessa miselliveteen.


Viime vuonna Livboxista tuli Nivean in-shower body lotion, enkä välittänyt siitä juurikaan. Se jätti ihon ehkä vähän liiankin rasvaiseksi. Tämä Eucerinin vastaava tuote on kyllä paljon miellyttävämpi käyttää. Näyteputeli olisi vaan saanut olla vähän isompi, koska tästä ei riittänyt moneenkaan käyttökertaan ja siksi tuotteeseen tutustuminen jäi melko vähäiseksi.


Tätä Fructisin Leave-In seerumia olen ehtinyt testata vasta kerran, enkä ole siitä vielä lopullista mielipidettä muodostanut. Tuoksu on hyvä, perinteinen fructismainen. Tammikuun boxissa oli lähes samankaltainen Cutrinin tuote, joten tämä oli ehkä suurin pettymys näistä helmikuun lootan tuotteista.

Maaliskuun livboxista on taas annettu vinkkejä boxin sisällöstä. Lumenelta on taas tulossa joku uutuustuote ja bongasinkin yhden uuden Lumenen tuotteen, jonka toivoisin boxista löytyvän. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti