keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Päivän naama

Tai siis eilisen päivän naama. Mun oli tarkotus postata tämä jo eilen, mutta kun se Livbox tuli, niin piti kiirehtiä siitä kirjoittamaan, ennen kun kaikki ajatukset katos päästä.


Lähestyvä kevät innostaa käyttämään keväisempiä värejä ja päätinkin ottaa pitkästä aikaa käyttöön e.l.f.:in Baked Eyeshadow'n sävyssä Pixie. Se on jäänyt vähemmälle käytölle, koska siitä ei kuivana saa väriä juuri ollenkaan. Mulla on kaks elfin Baked Eyeshadow'ta ja toinen niistä (Toasted) toimii kyllä kuivanakin, mutta tuo Pixie vaatii sen, että sitä levittää kostealla siveltimellä, mikäli haluaa, että se näkyy.


Levitin siis tuota Pixiä liikkuvalle luomelle ja häivytin sen käyttämällä Sleekin Au Naturel paletin "oranssia" sävyä ja kulmaluulla saman paletin vaaleinta sävyä.Tämä Sleekin paletti on ollut käytössä kohta puoliin vuoden ja ensimmäisestä napista paistaa jo pohja


Silmän sisänurkkaan laitoin vielä mattavalkoista, joka vielä eiliseen mennessä löytyi multa ainoastaan tuosta e.l.f.:in On the Go paletista, jonka sain joskus kaupanpäällislahjaksi. Sitä ei juuri muuten tule käytettyä, koska siinä on enimmäkseen mustia ja harmaita sävyjä, mitä harvemmin tulee käytettyä.


Huulille vielä Lumenen vanhaa Wild Rose huulipunaa (sävy Juhlitaan) kevyesti sormella taputellen. Se on todella kirkas fuksian punainen ja ihan loistava kevät/kesä sävy, joka säilyy huulilla pitkään ja tuoksuu todella hyvälle.


4 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköinen tuo luomiväri luomellasi. Näyttää todella kauniilta. Vitsi miten kiva tuo kuva, jossa on tekstit jokaisen tuotteen kohdalla. <3

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Harmi kun sitä ei enää valmisteta :(

      Poista