perjantai 13. helmikuuta 2015

Beautybay 50%


Tuossa viime viikolla jotain youtube videota katsellessa huomasin Beautybayn mainoksen, jossa seisoi, että putiikin oma kokoelma on puoleen hintaan ja pakkohan sitä oli käydä ihmettelemässä. En varmaan muuten olis mitään tilannut, ellei sieltä olis saanut detangling harjaa todella halvalla! Sitä ei tuossa yläkuvassa ole, koska tilasin sen äitin Pörri-kissalle, mutta pitihän sitä tietysti itsellekin jotain saada.


Näistä tämmösistä BeautyBlender kopioista mulla on käytössä Real Techniquesin sieni ja olen kyllä siitä tykännyt kovasti, mutta halusin silti kokeilla tuommosta munan mallista sientä ja se RT:n sieni on alkanut jo vähän halkeilla. 


Mulla on niin kirjava naama, etten edes kuntosalille viitti lähteä ilman minkäänlaista meikkipohjaa. Tähän mennessä olen käyttänyt Garnierin rasvaisen ihon BB-voidetta, mutta se alkaa olemaan ihan lopussa joten ajattelin, että hankin sen tilalle jonkun vähän kevyemmän tuotteen ja mineraalipohja on siihen tarkoitukseen vallan mainio. Näitä on kahta eri kokoa ja tilasin tästä sen pienemmän purkin, joka on painoltaan vain 2g, koska arvelin, että jos tuo sävy Vanilla onkin tosi huono niin eipähän ole sitten niin hirveesti väärän väristä tuotetta käytettävänä. Mutta tuo olikin tosi hyvä sävy todella vaalealle keltapohjaiselle iholle. Peittokyky tässä ei ole mitenkään ihmeellinen, mutta silti tarpeeksi hyvä, että kehtaa ihmisten ilmoille lähteä.

  
Sitten oli pakko saada vielä tuommonen taskupeili, koska siinä on valot! Ihan loistava keksintö! Tän kanssa on tosi hyvä nyppiä kulmakarvoja! :D

50% alennus kaikista Beautybayn The Collectionin tuotteista on vielä menossa, että eikun kipin kapin ostoksille ;)2 kommenttia:

  1. Mulla on Beautybayn oma "tangleteezer" ja se on toiminut tosi hyvin käytössä verrattuna aitoon, meikkejä en ole kokeillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pörri on semmonen takkukasa, että toivon tuon harjan toimivan myös kissan turkissa :D

      Poista