tiistai 3. helmikuuta 2015

Ajatuksia tammikuun Livboxin tuotteista

Ennenkuin helmikuun Livboxit lähtevät liikenteeseen, ajattelin vielä palata tammikuun boxin mukana tulleisiin tuotteisiin ja syväluodata niitä vähän tarkemmin, kun on ehtinyt enemmän niihin tutustua.


Toisin kuin alkuun epäilin, on tämä philosophyn kaksivaiheinen kuorinta riittänyt useampaan käyttökertaan. Step I -pussukan sisältö muistuttaa kovasti Freemanin Charcoal & Blacksugar -naamion rakennetta. Freemanin naamion rakeet on vähän isompia, mutta molemmat on muuten semmosia jännän "öljyisiä" koostumukseltaan. 

Tykkäsin tästä kyllä kovasti, vaikka mitään hurjia muutoksia en ihossani huomannut, muuten kuin, että aamulla naamaa pestessä se tuntui sileämmältä ja tasaisemmalta. Ottaisin kyllä mielelläni täysikokoisen paketin tätä naamiota.


Niin kuin epäilinkin, Lumenen naamio ei tehnyt juuri mitään omalle rasvaiselle iholleni. Muutenkin vähän tympäsi, kun tämä oli niin samankaltainen kuin se jossakin aiemmassa boksissa tullut mustikkanaamio. 


Cutrinin multivolumizer ei sekään saanut sukkia pyörimään jaloissa. Pesen hiukset lähes aina iltaisin, joten todella harvoin föönaan niitä kuiviksi, minkä vuoksi tämä onkin jäänyt todella vähälle käytölle (voi olla, että annan sen eteenpäin). Päätin siitä huolimatta yksi päivä ottaa ihan asiakseni tämän testauksen, eli hiukset aamulla pesuun, Cutrinia tukkaan ja föönaus. Alkuun se tuntukin tuuheuttavan ihan kohtuullisesti, mutta hiukset kuitenkin latistuivat päivän aikana, eikä niistä olisi huomannut, että tuuheuttavaa ainetta on käytetty.


Tästäkään en ollut aluksi innostunut, mutta se on kyllä toiminut ihan hyvin kuivien kyynärpäiden rasvaukseen. Ei yhtään hullumpi rasva, mutta en siitä huolimatta ostaisi täysikokoista pakkausta.


Jos tämä ei olisi niin järkyttävän värinen se voisi olla ihan hyväkin BB-voide, mutta ei kalkkilaivan kapteenit tämmösiä voi käyttää näyttämättä naurettavilta. 


Toivottavasti helmikuun boxi olis vähän innostavampi, ainakin sen verran hyviä vinkkejä siitä on tullut, että toivon ja uskon sen olevan parempi kuin tammikuun loota.Mikä oli suosikkituotteesi tammikuun boxista?

2 kommenttia:

 1. Kiitos loistavasta viestistä La Rochen suhteen, laitankin kyynärpäihin sitä. <3 Rimmeliä voi käyttää vaikka tuomaan hehkua poskipäille. Mutta BB voiteita tullut Livboxista jo niin monta, että en tätä ole ehtinyt edes korkata ja ja paha sanoa sävystä mitään.

  Minulle tuli Cutrinin hoitosuihke ja sen pölli lapseni, kuulemma takut silenee sillä mahtavasti.

  Philosophun kuorinta isossa pullossa loppumaisillaan ja olen tykännyt ja käyttänyt Konjac spongen kanssa, tekee pehmeän ihon. Heleydestä ym.en osaa sanoa yhtikäs mitään.

  Saisi tuoksua hih paremmalle vaikka sille Neutrogena vessanraikastimelle. ;) Hihii.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :D

   Ainut miinus nuissa philosophyn ihonhoitotuotteissa onkin se, ettei ne tuoksu mitenkään erityisen hyviltä.

   Poista