lauantai 7. helmikuuta 2015

7 kysymystä

Päätinpä nyysiä tämän kyselyn Keyword: Love blogista, koska tässä oli kivat kysymykset ja mitäpä sitä muutakaan viikonloppuna tekis. 


1. Oletko keittiön hengetär ja mikä on bravuuriruokasi?
Tykkään enemmän leipoa kuin laittaa ruokaa. Ruoanlaitto on semmonen välttämätön paha, joka pitää suorittaa lähes päivittäin. Tykkäisin siitä varmasti enemmän jos olisin parempi keksimään ruokia, joita laittaa. Omat päiväruoat pyörii aina niiden muutamien vaihtoehtojen välillä. Bravuuriruoka on ihan ehdottomasti cannelonit!

Leipoa voisin vaikka joka päivä, jos ei yksin tarvisi syödä kaikkea. 


2. Mitä harrastat? Muutakin kuin bloggaamista. ;)
Kuntosaleilua, lukemista, online shoppailua ;), jonkin verran teen helmikoruja. Sitten tietysti maalaus/piirtäminen/valokuvaaminen, mutta en laske niitä harrastuksiksi.

Puijon torni kuvattuna mun parvekkeelta


3. Unelma-ammattisi lapsena ja miten haaveelle kävi?
Ei mulla kai koskaan ollut mitään varsinaista haaveammattia, tai ainakin se vaihteli tosi usein. Sillon kun Jurassic Park elokuva tuli, halusin arkeologiksi ja kun taas Free Willy ilmesty, halusin vesieläinten kouluttajaksi. Mutta ei mitään semmosta varsinaista pitkäaikaista unelma-ammattia koskaan ole ollut. Penskanahan mulle aina sanottiin, että isona rupeet sitten taiteilijaksi, mutta meni 25 vuotta ennen kuin tajusin, että niinhän mun pitää tehdä.


4. Sisustuksesi kulmakivet? Värit, materiaalit, tyyli - vai jokin muu?
Tällä hetkellä tämä on vähän tämmönen sekametelisoppa. Ennen joulua sain uuden sohvan ja sen myötä on pitäny hieman muuttaa sisustusta, mutta se homma on vielä pahasti kesken. Mutta jos omistaisin asunnon ja saisin maalailla seiniä sen minkä kerkiän, niin haluaisin semmosen turkoosi-violetti-harmaa-ruskea-valkoisen sisutuksen. En voi sietää liian valkoisia tai värittömiä asuntoja. 
5. Millainen on musiikkimakusi ja onko sinulla lempiartisteja?
Tähän on nyt pakko vastata melko kliseisesti, että kuuntelen ihan laidasta laitaan. Melkein helpompi olisi vastata, että mitä en kuuntele, koska lista olis sillon paljon lyhyempi (örinä heavy, suomi pop, jazzia en ole oikein koskaan osannu kuunnella...). Lempiartisti on ollut viimeiset n. 15 vuotta Marc Anthony, joka on osasyyllinen siihen miksi aikoinaan kiinnostuin espanjankielestä. 6. Jos saisit valita, millä historian vuosisadalla tai vuosikymmenellä eläisit, minkä valitsisit ja miksi?
Tämän nyt ei varmaan tule yllätyksenä, mutta 40- tai 50-luvulla. En tietenkään haluaisi kokea toista maailmansotaa, tai epätasa-arvoa, mutta haluaisin, että nuiden aikakausien tyyli ja muoti tekisi kunnon comebackin.


7. Pakopaikkasi - onko sinulla sellaista ja jos on, niin mikä?
Koti on paikka, jossa voi tehdä mitä vaan ja näyttää miltä vaan pelkäämättä, että joku salaa arvostelee :D 

2 kommenttia:

  1. Kiva, että tartuit haasteeseen. Näitä on mukava lukea. :)

    VastaaPoista