torstai 15. tammikuuta 2015

W7 Porefection!


Kun on perimälotossa saanut huonoimman rivin ja saanut siitä hyvästä rasvasen ja tukkeutuneen ihon, on ihan aika jees testailla erilaisia pohjustusvoiteita. Ensimmäisen ja viimeisimmän Kosmetik4Less tilaukseen lähti mukaan W7 Porefection! -pohjustusvoide, joka lupaa häivyttää ihohuokosten näkyvyyttä ja luoda täydellisen tasaisen pohjan, joka kestää koko päivän. 

Tuote on erittäin riittoisaa, ja levittyy paljon paremmin kuin esim. Lumenen matifyin primer. Sormituntuma on melko samankaltainen, tuo W7 on vaan paljon ohuempaa.


Vasemman puoleisassa kuvassa on käytetty Porefection!:ia ja päällä Lorealin True Match -meikkivoidetta. Oikean puoleissa pelkkä meikkivoide. Kuvat on otettu eri päivinä ja hieman eri aukkoasetuksilla, jotka tekee vasemman puoleisesta kuvasta vähän smoothimman näköisen (sorry 'bout that!) Siitä huolimatta, voisin hyvinkin suositella tätä niille, jotka haluavat häivyttää huokosten näkyvyyttä. Vaikka se ei niitä täysin piilotakaan, on ero silti huomattava. Kosmetik4Less verkkokaupassa 15ml tuubilla hintaa on vaivaiset 5,99.

2 kommenttia:

  1. No on tosiaan huomattava ero! Hinta on kyllä tosi edullinen. Itse käytän primereitä siksi, että ne saavat ihon näyttämään tasaisemmilta, eikä meikkivoide uppoa niin helposti ihohuokosiin, vaikka isot ihohuokoset ei itselleni ole vielä ainakaan ongelma.

    VastaaPoista