lauantai 31. tammikuuta 2015

Tekis kyllä mieli..

Selailin tuossa hetki sitten cdonin tuoksuvalikoimaa ja siellähän oli hyviä tarjouksia, mutta yks pisti kyllä nyt mietityttämään.

Sain viime vuonna loppukesästä Tommy Hilfigerin Tommy Girl -tuoksunäytteen ja tykästyin siihen kyllä heti. Ajattelinkin, että ostan sen täysikokoisena versiona joskus, kunhan olen saanut entisiä tuoksuja kulutettua pois. No sitä en ole vielä saanut tehtyä, mutta tuo TG kyllä nyt himottais kun se maksaa vaan 22,95 (30ml)!!

kuva täältä

Tuo ei onneks ole kausituoksu ja vaikka en nyt päätyisikään ostamaan sitä, saa sen hankittua myöhemminkin. Se on kuitenkin melkein 20 vuotta ollut jo markkinoilla!

Toinen tuoksu minkä hankintaa olen suunnitellut siitä asti kun sain siitäkin näytteen (Livboxin mukana!) on Katy Perry Royal Revolution. En ihan hirveästi sillon Livboxia avatessa innostunut, kun sieltä paljastui se tuoksu, mutta se yllättikin positiivisesti. 


kuva täältä

Nuo molemmat tuoksut tuovat mieleen kesän. Talvesta kun en tykkää tippaakaan, niin mielelläni otan vastaan mitä tahansa, mikä muistuttaa kesästä. 

Royal Revolution tuskin säilyy markkinoilla 20:tä vuotta, joten voi olla, että päädyn ostamaan sen ennen Tommy Girliä, ettei käy niin kuin Mexxin Perspectivelle, jota pyörittelin käsissä monesti 2000-luvun alussa, mutta jota en kuitenkaan ostanut ja sitten harmitti kun sitä ei enää saanutkaan. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti