sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Ihonhoitosarja e.l.f.:iltä


Eyeslipsface eli e.l.f. Cosmetics on varmaan useimmille suomalaisille tuntemattomampi sarja, koska sitä ei ole vielä pitkään saanut Suomesta (jotkin apteekit ja pretty.fi myy sitä), mutta luulisin, että ainakin kosmetiikkaan hurahtaneet tuntevat paremmin kyseisen brändin. 

E.l.f. on amerikkalainen brändi, jolla on ainakin 3 omaa liikettä Yhdysvalloissa ja yksi Walesissä. Eurooppalaisten on ehkä halvinta ja helpointa hankkia e.l.f.:insä eyeslipsface.co.uk:sta, jossa on usein menossa joku hyvä tarjous. (Tällä hetkellä saa 10 euron alennuksen, jos tilauksen summa ylittää 36€. Voimassa 5.1. asti) 

Itse olen käyttänyt elfin tuotteita noin nelisen vuotta ja olen ollut enimmäkseen tyytyväinen niihin. Toki välillä on tullut joitain hutiostoksia tehtyä, mutta enimmäkseen tuotteet ovat etenkin hinta-laatu suhteeltaan erinomaisia. 

E.l.f. tunnetaan etenkin värikosmetiikasta ja siveltimistä, mutta tänä vuonna heiltä on tulossa ihonhoitosarja, joka sisältänee mm. kosteusvoiteen, silmänympärysvoiteen, kosteuttavan BB-voiteen, kuorintavoiteen, serumin, yövoiteen ja puhdistuspyyhkeitä. Hinnat on 4-12 dollarin välillä, eli oletettavasti 5-15 euron paikkeilla sitten kun tuotteet joskus päätyvät myös Euroopan markkinoille.

Tuotteet on enemmän kuivalle iholle suunnattuja, mutta voisin hyvinkin kuvitella ostavani ainakin tuon silmänympärysvoiteen.


Kiinnostaako e.l.f.:in ihonhoitotuoteet?

2 kommenttia:

  1. Joskus e.l.f:n meikkejä käyttäneenä tietysti kiinnostaa. Hinnat ovat näköjään myös edulliset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on mun mielestä myös simppelin tyylikkäät pakkaukset, ja tosiaan hinnat ei ole todellakaan ole pilvissä.

      Poista