sunnuntai 18. tammikuuta 2015

e.l.f. suosikkeja

Jossakin aikasemmassa postauksessa kerroin, että oon käyttänyt e.l.f.:in tuotteita jo useamman vuoden, joten aika monta tuotetta on ollut menossa mukana. Tuotteet on hinta-laatu suhteeltaan enimmäkseen erinomaisia (joitakin huonompia tuotteita toki mukaan mahtuu). E.l.f. on hiljattain nostanut tuotteiden hintoja. Vaikka ne ei vieläkään kalliita ole, on se tietysti harmi, että tuote joka ennen maksoi 1,70, maksaa nykyään 2,50 jne.

 
Maximum Coverage Concealer on ihan parhaita peiteaineita, joita olen kokeillut. Koostumukseltaan se on melko paksua, mutta levittyy hyvin ja peittää erinomaisesti. Tätä saa kuudessa sävyssä ja vaalein sävy on ainakin omalle suht kalpealla oikein sopiva. Maksaa 5,07€.


Siveltimet on jaoteltu studio (5,07) ja essential (2,50) kategorioihin. Aikoinaan sai myös mineral siveltimiä, mutta niiden valmistus on lopetettu. Studio siveltimet on laadultaan parempia ja valmistettu täysin synteettisistä harjaksista, kun taas essential siveltimissä on käytetty luonnon karvaa. Yläkuvassa ei todellakaan ole kaikki siveltimet esillä, ajattelin ottaa siihen vain muutamia poimintoja molemmista sarjoista. Etenkin silmämeikin tekoon tarvittavat siveltimet ovat essential sarjan helmiä, niitä kun ei ole hinnalla pilattu ja ne toimii ihan yhtä hyvin kuin kalliimman merkin vastaavat.

Jottei tästä tulisi pelkkää suitsutusta, niin pakko sanoa, että siveltimien laatu vaikuttaa heikentyneen ajan myötä. En tiedä onko mulle käyny vaan huono tuuri vai mikä on, mutta esim. olen tilannu kolme studio powder brushia ja se ensimmäinen on ihan täydellinen, seuraava oli ihan onneton. Siitä mm. lähti ihan älyttömästi karvaa. Kolmas on toistaiseksi ollu ihan ok, se vaan on selkeästi vähemmän "tiivis" karvoiltaan kuin se, jonka ensin ostin. 


Mist & Set spray on ollut mulla ihan alusta asti käytössä, tällä hetkellä tosin loppu (pitäiskin ostaa uus pullo). Ei ehkä mitenkään ratkaisevasti pidennä meikin kestoa, mutta kuitenkin sen verran, että eron huomaa. (Tuossa kuvassa btw, pullossa on magnesiamaitoa, siksi se näyttää oudon väriseltä. Oikeestihan se on väritöntä.)


High Definition Powder on varmasti monen suosikki e.l.f tuote. Kuulemma vetää vertojaan MakeUp For Everin vastaavalle. En osaa siihen mitään sanoa, en MUFEa ole käyttänyt koskaan. Tämä muistaakseni oli ennen 6 euroa (tai 6,50), nykyään hintaa on jo ihan runsaasti, eli 8,92.


High Definiton Undereye Setting Powder on hyvin samankaltainen, kuin tuo isompi koko naamalle tarkoitettu versio, mutta tässä on vähän kimalletta mukana. (En nyt löydä tätä elfin verkkokaupasta, toivottavasti valmistusta ei ole lopetettu!)


Cream eyeliner on mielestäni parempi kuin Maybellinen vastaava. Sävyjä on kahdeksan ja ainakin tällä hetkellä tuote on alennuksessa hintaan 3,21 (norm. 5,07).


Eyelid primer saa neljässä sävyssä ja maksaa 2,50. Ihan loistava tuote ollakseen noin halpa. En ole kokeillut mineral primeria (4,49), koska tämä on ollut ihan tarpeeksi toimiva omassa käytössä. Ei ehkä kestä koko päivää, mutta ihan hyvin esim. 8 tuntisen työpäivän jopa rasvasilla silmäluomilla. 

sävy Headliner

HD Blush on pakattu kätevään pumppupulloon, joka nostaa tuotetta ylös sitä mukaan, kun sitä käyttään. Varmasti tulee siis käytettyä koko tuote loppuun. Nämä on ihan hullun pigmenttisiä! Näitä on 5 eri sävyä ja hinta tällä hetkellä 4,49 (norm. 5,78).

sävyt Peachy Cheeky (ehkä? :P ) ja St. Lucia (ei ihan nuin punertava IRL)

Baked Blush ja Bronzer on molemmat oikein loistavia tuotteita. Highlighteria ei näitten kanssa tarvi käyttää. Molempia on 4 eri sävyä ja hinta 5,07.

Baked eyeshadow ei päässy tähän listalle, koska ne on mielestäni melko hankalia työstää kuivana.


Matte Lip Coloreissakin tuntuu olevan laatueroja. Ensimmäiset neljä sävyä (Natural, Praline, Tea Rose ja Coral) , jotka ilmestyi kolme-neljä vuotta sitten oli huomattavasti kuivempia, kuin tuo myöhemmin ilmestynyt Rich Red. En sitten tiedä onko nuitten ensimmäistenkin sävyjen koostumusta muutettu, mutta tuo Rich Red on ainakin paljon miellyttävämpi käyttää. Nämä on vähän rajauskynää paksumpia ja tuossa hylsyn päässä on terotin piilossa, joten huuliväri on helppo pitää terävänä. Vastikään tuli kolme uutta sävyä (Fuschia, Wine ja Cranberry), näin ollen sävyjä on nyt 9 ja hinta on 5,07. Tämä on mun ihan ehdoton suosikki huulituote elfiltä.


Viimesänä muttei toki vähäisempänä Pout Perfector. Aivan loistava tuote kun haluaa esim. saada matta huulipunaan vähän kiiltoa, tai haluaa tehdä huulistaan täyteläisemmän näköiset. Tätäkään en nyt löydä elfin sivulta. :(

Monia muitakin hyviä tuotteita on, mutta en niitä tähän nyt listannut, koska en niitä tällä hetkellä omista ja tästä ois tullu aivan liian pitkä. 

Oon nyt pidempään kytänny jos tulis joku hyvä -40% tai -50% tarjous kaikesta, niin vois taas täydentää varastoja. Hankinta listalla on mm. Studio Prism Eyeshadow paletit (sunset ja naked), joita oon himoinnut siitä asti kun ne ilmestyi USA:n verkkokauppaan ja nuo yllämainitut uudet sävyt Matte Lip Coloreista.Mistä e.l.f. -tuotteista te tykkäätte?2 kommenttia:

 1. Itsellä on käytössä e.l.f. eyeliner jossa on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde, myös face primer
  oli joskus käytössä. mutta itsellä se oikein toiminut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kans aikoinaan se originaali face primer, mutta se ei ollut mitenkään erikoinen. Siinä oli myöskin semmonen ärsyttävä ominaisuus, että se pumppu oli herkkä hajoamaan.

   Poista