tiistai 13. tammikuuta 2015

Catrice

Jonkun blogista joskus bongasin Kosmetik4Less -verkkokaupan, ja sieltähän löyty yhtä sun toista mielenkiintoista tuotetta. Olikin heti pakko alkaa laatia toivelistaa. Just ennen vuoden vaihdetta teinkin sitten lopulta tilauksen, joka tuli reilussa viikossa, mikä oli aika hyvin ottaen huomioon, että siihen noin viikkoon mahtui pyhäpäiviä kaksi kappaletta.

Catrice -tuotteilla tuntuu olevan amerikkalaisilla youtube -käyttäjillä jonkin sortin kulttistatus. Ainakin hyö ovat kovasti innoissaan aina kun jostakin saavat Catricen tuotteita käsiinsä.


 3,95€ Kosmetik4Less verkkokaupassa


En yleensä osta yksittäisiä luomivärejä, koska ne tuppaa jäämään aina vähemmälle käytölle kuin kollegansa luomiväripaleteissa, mutta tämä Liquid Metal luomiväri (sävy Gold n Roses) näytti niin houkuttelevalta, että oli ihan pakko (!!) saada se. Siinä on jännä tuommonen vähän matelijan iho tyylinen pintakuvio.


Tuo sävy on jännä, murrettu pinkki, jossa on kultaista kimallusta. Erinomainen kaikille silmien väreille!


Tätä tulee varmasti käytettyä kesällä paljon. Näyttää varmasti hyvältä, kun levittää tuota liikkuvalle luomelle ja häivyttää sen käyttäen jotain lämmintä sävyä luomivaossa.


Käytän lähestulkoon aina vedenkestävää ripsiväriä, koska omat ripset ei pysy taivutettuna muuten. Vedenkestävä ripsari toimii ikäänkuin liima, joka "liimaa" ripset siihen asentoon, mihin ne on taivutettu. Se, kestääkö se vettä, on ihan yks hailee mulle! Tosin vedenkestävissäkin on eroja, siksi onkin vähän skeptinen, kun testaan joltain uudelta merkiltä ripsivärejä. Rimmelin joku vedenkestävä ei ainakaan pitänyt mulla ripsiätaivutettuina. Oonkin lähinnä pitäynyt hyväksi havatuissa Maybellinessä, L'orealissa ja Max Factorissa.


The Giant Extreme Volume Mascara vaikutti ainakin nimensä perusteella lupaavalta ja tuo joulukuusenmuotoinen harjaosa näytti hauskalta, niin tilasin tämänkin testiin (ja itseasiassa yhen toisenkin Catricen mascaran, mutta siitä myöhemmin lisää!)

Tämä teki ensimmäisellä kerralla TODELLA luonnollisen näköset ripset. Ajattelin jo kuinka kirjoitan, ettei tällä mitään älytöntä volyymiä kyllä ripsiin saa ja että sopii paremmin niille, jotka tykkää semmosesta "no make up make up" -lookista. Mutta yllättäen jo toisella käyttökerralla ripsistä tuli tuuheammat, edelleen melko luonnolliset, koska tämä erottelee ripset todella hyvin. Massa on aika kuivanoloista.

1 kerros

2 kerrosta

Ripset suoristuu kyllä päivän aikana vähän, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Ei mitenkään huono 4,45€ maksavaksi ripsiväriksi.


Calligraph Ultra Slim Eyelinerilla saa todella ohuet rajaukset, jotka ei ihan hevillä hievahda mihinkään. Ihan perushyvä rajauskynä. Hintakin on vain 2,95€. Ainut miinus tulee siitä, että väriä ei tule kynästä ihan tasaisesti. PS. Tässä on muuten valokuvauksesta kiinnostuneille hyvä esimerkki siitä, kuinka valaistus vaikuttaa siihen miltä iho näyttää kuvissa (ks. silmä kuvat!)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti