lauantai 3. tammikuuta 2015

Ale Löytöjä

Sain joululahjaksi kaks ihan samanlaista keittiövaakaa, mutta onneks sain toisen vaihdettua maanantaina Gigantin lahjakorttiin. Vanha DVD-soitin oli jo pitkään osoittanu hyytymisen merkkejä ja ajattelinkin sitten, että on aika hommata uus, kun kerran oli se lahjakorttikin niin mikäs siinä. Tänään kävin hakemassa Philipsin 3D Blu-ray -soittimen ja ai että oli mukava kattoa CSI:ta siitä, kun ei ensin tarvinu puoli tuntia taistella, että saa levyn ylipäätään pyörimään!

Eilen kävin vähän kiertelemässä keskustassa ja kattomassa, jos löytyis talvikenkiä. Edellisistä on pohja halki ja aina kun on vähänkään kosteampi keli, pääsee vesi pohjan läpi kengän sisään ja sukat kastuu. En kyllä ole talvikenkienshoppailun suurin ystävä, ensinnäkin a) ne on yleensä melko hintavia ja b) semmoset, jotka täyttäis hyvien kenkien ominaisuudet on melkein mahdotonta löytää! Ihan helkkarin jees olis, jos niissä ois lämmin vuori ja pitävä pohja, näyttäis sen verran hyviltä, että kehtais niillä kulkea ihmisten ilmoilla ja tietysti aina plussaa, jos ei niitä ostamalla joutuis vararikkoon. Varmaan turha kertoa, etten todellakaan löytänyt niitä.

Mutta onneks ei tyhjinkäsin tarvinu lähteä takas kotiin. Tarkotus oli ostaa myöskin suihkusaippuaa, hoitoainetta ja käsisaippuaa ja nehän löyty superhalvalla Sokokselta.Vaikka nuo We Care Iconin tuotteet on ollu myynnissä jo hyvän tovin, en ole niitä ihan hillittömiä määriä vielä ehtiny testaamaan. Päätinkin nyt ostaa tuon suihkugeelin, koska 400ml:n pullo, joka maksaa vain 2,90 vaikutti oikein hyvältä sijoitukselta. Tuoksu tässä ei ole yhtään kukkainen ja romanttinen niinkuin ehkä tuosta Love Story nimestä vois päätellä. Tämä tuoksuu ihan perinteiselle saippualle. 

Olin jo ehtiny ottamaan Doven hoitoaineen koriini, kun bongasin tuon Timotein (vai Timoteín?). Tuolla oli hintaa vain 1,50, kun taas se Dove olis maksanu 3,90 (tuossa Timoteissä toki on 50ml:a vähemmän ainetta). Yhden kokeilukerran jälkeen vaikuttaa kyllä ihan pätevältä aineelta ja tuoksuu hyvältä. Jotkut "luonnollisemmat" hoitoaineet jättää ainakin omat hiukseni hieman kuivan tuntoisiksi, mutta tuo ei.


Muutin noin puolitoista vuotta sitten asuntoon, jossa on kylpyamme ja ensimmäisenä jouluna tuli lahjaksi oikein kiitettävästi erilaisia kylpyjuttuja, mutta tänä vuonna ei ollenkaan. Kun bongasin tuon My Time -kylpyvaahdon, oli se pakko napata mukaan. Hintaa sillä oli vain 2,50! Sitä saa myös oliiviversiona, mutta ajattelin, että tuo pomegranate tuoksuis paremmalle, joten päädyin siihen. Siinä onkin tosi hyvä raikas, jopa vähän kirpeä tuoksu.

Käsisaippuoita olis ollu jos jonkinlaista, mutta tuo niin iskevästi nimetty Saippua oli vissiin halvin (1,90). Se on suomalaisen Lifehair Oy:n valmistama ja tuoksuu miedosti omenalle.


Yotuelin hammastahna oli tästä joukkiosta kallein (5,90), mutta se on semmonen tuote, että jos joskus on tarjouksessa, niin kannattaa ehdottomasti ostaa! Oottako työ löytäny mittään kivvaa alennusmyynneistä? 
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti