maanantai 15. joulukuuta 2014

Viininpunaista

Oon jostakin tässä syksyn aikana saanu semmosen päähänpinttymän, että pitäis saada semmonen oikein kunnon viininpunainen huulipuna. En ole yhtään nude huulivärien ystävä, nehän saa hampaatkin näyttämään ihan keltasilta. Peruspunasia punia on jo ihan hyvä kokelma, mutta semmonen oikein tumma ois niin täydellinen syksy/talvi väri. pretty.fi:stä kattelinkin aikasemmin Nyxin Matte Lipstickiä sävyssä Siren, mutta oli rahatilanne semmonen, etten pystyny tilaamaan ja sitten kun tuli rahaa, ei sitä huulipunaa enää ollutkaan myynnissä :(

Kuva täältä

Kosmetiikkaa myyvistä kaupoista on melkein mahdoton löytää tuommosia sävyjä. Oletettavasti suomalaiset ei ole niin rohkeita värien käyttäjiä, että niille olis menekkiä täällä. Mutta oisko Macin Mediaa myynnissä Suomessa? Ja mikä ylipäätään on Macin huulipunien hinta täällä päin maailmaa?Myöskin tai etenkin Revlonin Black Cherry kiinnostais, mutta niitähän ei Suomesta saa. Nettiputiikeissakin on tosi nihkeesti Revlonia myynnissä. Amazonista löytyy, mutta sieltäkään ei saa kaikkea Suomeen tilattua.


Sitten vielä Wet n wildin Cherry Bomb, mutta saako sitäkään mistään helposti? No ei..


Jos siis joku tietää mistä nuita ylläolevia vois ostaa/tilata halvalla, mielellään EU:n sisältä, niin please let me know!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti