perjantai 5. joulukuuta 2014

Shoppailua


Tiedäthän sen tuntee jouluostoksilla, kun etit kuumeisesti muille joululahjoja ja silmiisi osuu vaan kaikkea mitä itellesi haluaisit. Noh, noin tapahtui keskiviikkona.. tai ainakin melkein. En varsinaisesti ollu joululahjoja ostamassa, koska suurimman osan oon jo tilannut netistä, mutta päädyin itelleni ostamaan mm. verhokangasta, liukuestemattoa "olohuoneen" maton alle (kissat kun spurttailee ympäriinsä, niin jatkuvasti saa olla oikomassa mattoja) ja alla olevat tuotteet..


Tuosta Rimmelin Lastin Finish Nude -meikkivoiteesta oon lukenu pelkkää hyvää ja joskus kaupassa ohi menessä testasin sitä kämmenselkään ja totesin sen olevan melko hyvän värinen (tuo siis sävy 100 ivory), niin ajattelin kerrankin ostaa. Ja olihan se tarjouksessa. Se testeri anto jotenkin olettaa, että tuo ois ollu keltasempi sävy. Oon ite niin keltasävyinen, että ainut meikkivoide, joka on tähän menessä parhaiten sopinut on ollu L'oréalin True Match sävyssä W1. Vaikka tuo Rimmel ei olekaan ihan niin keltanen kuin olisin toivonu, ei se siltikään ihan huono ole. Voisin jopa harkita, että se saattais jopa tuon True Matchin syrjäyttää päivittäisessä käytössä, koska on huomattavasti halvempi.

vas. Rimmel oik. L'oreal

Koostumukseltaan Rimmel on huomattavasti paksumpaa, mutta peittävyydeltään sanoisin niiden olevan hyvin lähellä toisiaan. En usko, että se 25 tuntia kestää iholla (niinkun väittää), mutta miksi edes pitäis?

Tuota Stay Matte Primeria oon halunnu kokeilla jo ties kuinka pitkään. En osaa vielä sen toimivuudesta sanoa mitään. Yllättynyt olin siitä sen voidemaisesta koostumuksesta.

Ripsarin kanssa kävi niin huono homma, että satuin ottamaan semmosen, jota joku oli aikasemmin aukonu. Oon kerran vasta ehtiny kokeilemaan ja oli kyllä selkeesti vähän kuivahtanu. :(

Tältä se näytti kun ensimmäisen kerran aukasin.

Tilasin yhen joululahjan Lushista. En kerro mitä tai kenelle, mikäli kyseinen henkilö sattuis tämän postauksen näkemään. Koska 5,95€ postikuluja yhelle pienelle tuotteelle tuntu aika kovalta, niin ajattelin ostaa itellenikin jotain kivaa ja halpaa. Nyt kun asun asunnossa, jossa on kylpyamme, niin ajattelin kokeilla kylpytuotteita ja tuo Think Pink kylpypallo oli sen verran halpa, että raskin sen ostaa ja luulenpa, että se saattaa päästä tänään käyttöön. 

1 kommentti:

  1. Tähän on nyt pakko kommentoida, että tuo primer on kyllä tosi hyvä pitämään naaman kiillottomana! Mikään muu kuin magnesiamaito ei ole tehonnu tähän superrasvaseen pärstään yhtä hyvin.

    VastaaPoista