tiistai 30. joulukuuta 2014

Paluu arkeen

Noh, mitenkäs joulu meni? Tuliko paljon lahjoja? Sain yllättävän paljon jollain tavalla syömiseen/keittiöön liittyviä asioita, kuten esim. hirveät määrät suklaata, Arabian KoKoja, keittiösaippuaa ja -pyyhkeen, reseptikirjan yms. Joulu meni kyllä oikein mukavasti. Parhaimmillaan meillä oli saman katon alla seitsemän kissaa ja vältyttiin ilman suurempia yhteenottoja, ja kuusikin pysy pystyssä. Sain myös testata loppukesästä ostamaani Canonin 55-250mm linssiä lintukuvaukseen.


Eilen tuli sitten vihdoin kotiuduttua ja ilokseni huomasin, että falseeyelashes.co.uk:sta tilaamani irtoripset oli tullu. Tai no, olihan ne saapunut perille jo ennen joulua, mutta en ollut sillon enää kotona niitä postista noukkimassa.
Päädyin oikeastaan ihan vahigossa tuonne falseeyelashesin verkkokauppaan, kun etin mistä nuita redcherry irtoripsiä sais tilattua. Tilasin sitten nuo #747:t s- ja xs-kokosina.


Moni youtubessa on kehunut nuita Ardellin Demi Wispiesejä, niin halusin niitäkin testata. Tykkään irtoripsissä siitä, että ne karvat menee vähän ristiin rastiin, niinkun nyt esim. nuissa, koska ne näyttää luonnollisemmilta eikä omatkaan ripset ole täysin sotilaallisessa järjestyksessä. Tilasin vielä tuommoset nurkkaripset, jotka on ikäänkuin pätkästy nuista Demi Wispieseistä.


Kun käytti 15 puntaa tilaukseen sai vielä kaupan päälle tuommoset Eyeluren ripset. Voin kyllä suositella tuota verkkokauppaa. Yhteensä nämä maksoi about 17 euroa ja postitus oli ilmainen. So, not bad!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti