keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Kirppislöytöjä ja muuta mukavaa

Päätin eilen lähteä keskustaan käppäilemään vielä ennen joulua ja kattelemaan löytyiskö mitään hyviä aarteita keskustan kahdelta isoimmalta kirppikseltä. Joinakin päivinä, kun kiertää nuo kaks kirppistä tuntuu ettei löydy sitten niin mitään ja sitten taas on niitä päiviä, kun vois ostaa melkein joka pöydästä jotain. Eilen olikin onneks tuommonen jälkimmäinen päivä.

Yhdestä pöydästä löyty kyllä semmonen jackpot, ettei koskaan aikasemmin ole tullu vastaan. Tykkään ihan hirveesti vintagevaatteista, mutta niitä niin harvoin löytyy ihan peruskirpputoreilta. Nyt löysin kaks mekkoa ja yhdet kengät.

 

Tuo vasemmanpuoleinen on oikeasti tummansininen, eteisen valo hieman vääristää. Voi olla, että täytyy vähän kaventaa, mutta sen luulis olevan suht helppoa. Tuo ruudullinen on kotimaisen Muoti-Hovin luomus. Melko iso ollakseen kooltaa C34. Voikin olla että myyn sen eteenpäin. Ehkä.


Samasta pöydästä löyty vielä nämä kengät. Sisäpuolella on kokomerkintänä 36, niin ajattelin, että uskallan ostaa kokeilematta, mutta ne onkin ainakin koon liian isot :( Sanoisin, että oikea koko on lähempänä 38:a. Näille täytyy ainakin löytää uusi koti.

Sitten kävin vielä Anttilassa, kun piti ostaa puuteri. Ostin lisäksi Mavalan vihreän Magic Confetti lakan, koska olin sitä jo monesti aikasemmin käsissä pyöritelly ja ajattelin sen sopivan hyvin tuon Wet n Wildin Caribbean Frostin kanssa.  Mavalan parin kolmen vuoden takainen kausilakka Red Diamond on ehkä mun suosikki kynsilakka evör! 

 
Mitä oikeasti lähdin hakemaan oli tuo Lumenen kynsiä vahvistava lakka. Kerroin aikasemmin täällä kynsiongelmasta. Sokoksen verkkokaupassa on tuosta hyvät arvioinnit, niin ajattelin kokeilla itekin. Eikä tuo ollut edes kallis.

Sillä välin kun pyörin keskustassa oli posteljooni tuonut Nelly.com:ista tilaamani Wet n Wildin luomiväripaletit.


Aikoinaan niitä usein Seppälässä kävin lääppimässä, mutta ei sillon vielä tarttunu mukaan, kun sillon oli muka ennestään ihan liikaa luomivärejä. Sittenpä kävikin niin, että niiden myynti Seppälässä loppu, niin en ehtiny sieltä ostaa. :(

Yritin tuota kolmen värin Silent Treatmentiä jo joku aika sitten tilata Bangerheadistä, mutta se oli sillon loppu sieltä. 


Hilman karvat kuvassa

Kuten kuvista näkyy, tuo isompi paletti ei selvinny täysin ehjänä perille. :( Arvoin tuon Comfort Zonen ja sen toisen violetteja sävyjä sisältävän paletin välillä (nyt ei kyllä nimi tuu mieleen!?) ja tuo oikean alakulman definer sävy ratkasi lopulta. Se on jännä semmonen ruskea, jossa on häivähdys sinistä. Muistuttaa kovasti MACin blue brown pigmenttiä.

Voi kai sanoa, että onneks se oli tuo vihreä, joka oli hajonnu eikä joku nuista muista. Ajattelinkin, että se saattaa olla semmonen, jota vähiten tulee käytettyä ihan vaan sen takia, että vihreäsilmäsenä en jotenkin osaa käyttää vihreitä luomivärejä. Ne kun saa silmät näyttämään ihan harmailta. Mutta vaikka se väri olikin murskana laitoin sen pieneen purkkiin ja ajattelin käyttää sitä ihan vaan pigmenttinä.

PS. Enää viikko jouluun! Wohoo :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti