keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Joulukuun Livbox


Marraskuun Livbox oli melkoinen pettymys, joten odotukset joulukuun lootalle oli asetettu aika korkeelle. Tällä kertaa ei kuitenkaan tarvinu pettyä.


Boxi oli täytetty näillä:

-Paese silmänrajauskynä
Musta vedenkestävä silmänrajauskynä sisältää juhlakauteen sopivaa glitteriä. Levittyy pehmeästi ja pysyy koko illan.

Mulla on jo ennestään e.l.f.:in samankaltainen rajauskynä. Se tosin ei ole vedenkestävä. Mustia kyniä tulee käytettyä melko paljon, joten tämä on ihan kiva lisä kokoelmiin.

-Calvin Klein Reveal edp
Lämmin itämainen tuoksu, jossa on karkean suolan tuoksuvivahde. Keskellä tuoksuvat kurjenmiekka ja ambra, pohjalla taas santelipuu sekä vetiver.

Ensi sniffauksella sanoisin, että aika "aikuinen" tuoksu, mutta tosi hyvä sellainen.

-Vichy Aqualia Thermal Rich 
Vahvistava ja rauhoittava, 24 h kosteuttava voide. Auttaa parantamaan ihon omaa kosteustasapainoa. Raikas ja samettinen voide auttaa vahvistamaan ihoa jättäen ihon pinnan pehmeäksi. Sisältää ihoärsytyksiä rauhoittavaa mineraalirikasta Thermal Spa -lähdevettä. Suositellaan herkälle iholle.

Viime aikoina on näitä kosteusvoiteita tullu niin paljon, että riittää melkein loppuelämäks. Tämä on selkeesti tarkotettu hyperkuivalle iholle, niin en sitten tiedä mitä tälle teen, kun itelläni on super rasvanen. Vois ehkä antaa jollekin joululahjaks?

-Rimmel ScandalEyes Retro Glam Mascara
Tiimalasin muotoinen harjaosa myötäilee ripsirajaa, taivuttaen ripset ylös- ja ulospäin. Lopputuloksena on pitkät, tuuheat, näyttävät ripset ja avartunut katse. Harjaosa on muotoiltu siten, että se tavoittaa lyhyimmätkin ripset ja levittää niihin tasaisesti ripsiväriä. Lisäplussana harja kampaa ripset auki, joten ripsiin ei jää paakkuja. Ripsiväri pysyy ripsissä tuhraamatta ja rapisematta vähintään 16 tunnin ajan.

Uusia ripsareita on aina kiva testata, tosin itelläni on niin suorat ripset, että vaikka olis mitenkä "taivuttava" ripsari, niin ei kyllä mulla ainakaan taivu. Siksipä suosin vedenkestäviä ripsareita, koska pysyy ripset taivutettuna.

LV Täyteläinen jalkavoide
Jalkavoide sisältää runsaasti kosteuttavia ja hoitavia aineita, kuten 20% kosteuttavaa glyserolia, joka auttaa pehmentämään kuivat ja karheat jalat ja kantapäät. Ei jätä jalkoja tahmeiksi.

Oon tosi huono rasvaamaan jalkoja, vaikka todellakin pitäs, koska omat jalat on niin kuivat ja halkeilevat. Jospa tämä innostais rasvailemaan enemmän varsinkin kun lupaa ettei jätä jalkoja tahmeiksi.

Näiden lisäksi boxista löytyi vielä Calvin Klein Euphoria Gold -miestentuoksu. "Halusimme joulun kunniaksi laittaa mukaan yhden tuotteen myös miehille. Ilahduta tuoksulla puolisoasi, isääsi tai ystävääsi", sanoo Livboxin väki. Heh heh.. Taitaa jäädä kuitenkin itelle tämä.

Ja eikä siinä vielä kaikki! Boxissa oli vielä rasiallinen itsetehtyjä tryffeleitä, nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti