torstai 6. marraskuuta 2014

Se aika kuusta
Marraskuun livbox saapui tänään! Odotukset oli kovat, mutta harmikseni täytyy myöntää, ettei ne aivan täyttynyt.


Boxi sisälsi siis Bernard Cassiere Blueberry Overnight Mask -naamion, Lumenen Natural Code -huulikiiltokynän, Marvis -hammastahnan, Iberon irtoripset ja Bangerhead pinsetit. 


Tuo Natural Code kiilto on ainut, jota ehdin jo testata. Hieman epätasaisesti levittyvää ainetta ja värikin on parempi keväällä/kesällä käytettäväksi. Kuvassa tuo väri näyttää paljon punaisemmalta ja tummemmalta kuin mitä on luonnossa. Oikeesti se on enemmän semmonen Barbie pink.


Kanelin makuinen hammastahna? Hmm.. Eipä tuo iso puteli ole, että vaikka oliskin hirvittävää, niin saa ainakin nopeesti käytettyä pois. Tai saattaahan se olla ihan huippuainetta, who knows.


"Mustikkavoide-naamio tuo ihollesi täydellisen suojan nukkuessasi. Aamulla ihosi on pehmeän raikas ja joustava, lisäksi ihon väri on tasainen ja punakkuus on näkyvästi vähentynyt." Tämä on ainoa näistä tämän kuun boxin tuotteista, joiden kokeilua odotan innolla! Harmi kun tuo tuubi on vain 15 ml.


Irtoripset on ihan jees, harmi vaan että nuissa on just tuommonen paksu musta nauha missä nuo karvat on kiinni. (Miksi niitä edes tehdään, kun ne vois olla semmosia ohuita läpinäkyviä!?)


Pinsetit on melko samanlaiset kuin ne, jotka mulla on jo. Ei varmaan ole pahitteeks, vaikka niitä on kahdet, kun jatkuvasti on hukassa jossakin.

Näiden lisäksi tuli vielä 5€:n alekuponki bangerhead.fi verkkokauppaan.

Odotukset joulukuun boxille nousi kyllä, kun tämä vähän floppasi. Monesti on käynyt niin, että jos joku boxi ei ole ollu niin mukava, niin seuraava on sitten ollu ihan huippu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti