lauantai 1. marraskuuta 2014

Pyhäinpäivä = siivouspäivä
Tänään jos koska oli loistava tilaisuus tehdä ihan kunnon viikkosiivous. Usein tulee vain imuroitua ja pyyhittyä pölyjä, jos alkaa huonekalut näyttään kovasti harmailta. Imurointia tosin pitää harrastaa vähintään 2 krt/viikko, koska kissojen hiekkaa kulkeutuu niin hirveät määrät joka nurkkaan.

Oon vähän sillä silmällä keräilly ylimäärästä roinaa, että jos vaikka jossain vaiheessa sais kuletettua ne kirppikselle myyntiin. Vielä pitäis ainakin vaatteista ja kirjoista laittaa osa pois, mutta ehkä paneudun tarkemmin siihen hommaan, kunhan keksin mihin ne sitten työnnän.

Kävimpä eilen hammaskiven poistossa pitkästä pitkästä aikaa! Olin ehkä hieman laiminlyönyt hammastarkastuksissa käyntiä, kunnes viime talvena vihdoin päätin/muistin varata ajan. Elokuussa oli varsinainen aika, ja nyt sitten pääsin hammaskiven poistoon. Ens kuussa on sitten vielä aika varsinaiselle lääkärille konsultoimaan saanko purenta kiskon, koska puren hampaita usein niin tiiviisti yhteen, että ne on jo ihan kuluneet.

Mutta siitä kiven poistosta! Se olikin sitten semmonen kokemus se. Tai no, ei se kokemus itsessään niin kamalaa ollut, mutta se särky, joka tuli sen homman jälkeen tuntu kuin joku olis mukiloinu oikein urakalla. Mietin jo hetken, että pitääkö ruoaksi keksiä jotain nestemäistä, mutta ei onneks sentään!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti